Δωρεά Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου

Σε κλίμα γιορτής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, την υλοποίηση της οποίας ανέλαβε το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη.

Παρουσία πλήθους κόσμου, καθώς και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και των επιχειρηματικών κύκλων του Αγίου Νικολάου, το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη παρέδωσε τη νέα Βιβλιοθήκη του 3ου Δημοτικού Αγίου Νικολάου στα παιδιά και στη Διεύθυνση του σχολείου. Πιστό στην αποστολή του για την υποστήριξη του ανθρώπινου κεφαλαίου της χώρας και την ενδυνάμωση της κοινωνίας μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις και πρωτοβουλίες επιμόρφωσης, το Ίδρυμα απάντησε θετικά στο αίτημα για τη δημιουργία Βιβλιοθήκης σε υφιστάμενο χώρο. Με την ολοκλήρωση του έργου, ένας πλήρως εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα είδη (computer, προβολείς, καθίσματα κ.λπ.) ανεξάρτητος χώρος μελέτης, ψηφιακών εφαρμογών και δράσεων φιλαναγνωσίας παραδόθηκε στο κοινό με στόχο τη δημιουργική απασχόληση και την πνευματική αφύπνιση των μαθητών.

Θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου στην εταιρεία Europlan, στα Εκπαιδευτήρια Δούκα και στο American Community School (ACS), καθώς και στο Minos Beach art hotel της bluegr Hotels & Resorts, στη Σιγανός Α.Ε., στο Φως & Ήχος, στον φωτογράφο Λουκιανό Αρναουτάκη και στον DJ Μάνο Παπαθεοδώρου για τη υποστήριξή τους στην εκδήλωση των εγκαινίων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανεπιστημίου 56, Κτίριο ΕΡΜΗΣ
Τ.Κ. 10678, Αθήνα
Τηλ +30 215 500 7712