8ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Καλλιεργώντας την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς

Το Ίδρυμα Γεωργίου & Αριστέας Μαμιδάκη, πιστό στο όραμα και στις αξίες του αλλά και στην πεποίθησή του πως η καλλιέργεια και ευαισθητοποίηση των επερχόμενων γενιών είναι θέμα ζωτικής σημασίας για το μέλλον, υποστηρίζει το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης.

Το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας διεξάγεται στον Άγιο Νικόλαο την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 (09:00- 14:00) στην Αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης.

Επίσης, την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 διοργανώνεται προφεστιβαλική εκδήλωση με την υποστήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου, του Επιμελητηρίου Λασιθίου και του Ιδρύματος. Γ. & Α. Μαμιδάκη.

Το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη μέσω της πρωτοβουλίας του LoveGreece.com υποστηρίζει το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με τη συμμετοχή του Πρεσβευτή του LoveGreece.com κ. Δημήτρη Καλαβρού – Γουσίου που θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο “From 0 to 1: Startup Eseentials” και του Leader του LoveGreece.com κ. Ισίδωρου Σιδερίδη με την ομιλία «Ψηφιακός Δαρβινισμός: η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα».

Στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας παρουσιάζονται και εκτίθενται μαθητικά έργα (projects) που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής ή με τη χρήση εργαλείων Πληροφορικής και Διαδικτύου. Πολλά από αυτά είναι πρωτότυπα και καινοτόμα, ενώ όλα εκφράζουν τα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς των μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα, στους χώρους του Φεστιβάλ, υπάρχουν συναρπαστικές διαδραστικές εκθέσεις από διάφορους φορείς καθώς κι ενδιαφέροντα εργαστήρια!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανεπιστημίου 56, Κτίριο ΕΡΜΗΣ
Τ.Κ. 10678, Αθήνα
Τηλ +30 215 500 7712