Ίδρυμα Γ&Α Μαμιδάκη x We 4 All

Σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό We 4 All, πραγματοποιήσαμε περιβαλλοντική εκπαίδευση σε δύο Γυμνάσια του Αγίου Νικολάου.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού (Οκτώβριος 2022) και της συνεργασίας μας με τον περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό We 4 All, επισκεφθήκαμε τους μαθητές του 2ου και 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου. Μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης παρουσίασης, οι μαθητές έμαθαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας και για το πώς μπορούν οι ίδιοι να συνεισφέρουν, ζώντας στην καθημερινότητά τους με έναν τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον. Η ομάδα της We 4 All μίλησε για τα προβλήματα περιβαλλοντικής μόλυνσης και γρήγορης μόδας, αλλά και για τη σημασία της κυκλικής οικονομίας, της ανακύκλωσης και της δεντροφύτευσης, κινητοποιώντας τους μαθητές να διαδώσουν το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, οι μαθητές μαζί με εθελοντές από την ομάδα της bluegr πραγματοποίησαν καθαρισμό σε δασική έκταση κοντά στο σχολείο τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανεπιστημίου 56, Κτίριο ΕΡΜΗΣ
Τ.Κ. 10678, Αθήνα
Τηλ +30 215 500 7712